Onze diensten

Waarom verkopen of verhuren met GVE Immobiliën?

Marktconforme waardebepaling

Een juiste en realistische prijszetting is van het grootste belang om tot een succesvolle overeenkomst te komen. In de laatste 8 jaar hebben wij meer dan 700 vastgoedtransacties gedaan in de regio Leuven - Tienen - Brussel en kennen de markt door en door.

Volledige dossiersamenstelling

Bodemattest, kadastrale legger, EPC-attest…het zijn maar enkele van de nodige documenten die dienen voor handen te zijn bij de verkoop of verhuur van uw eigendom. GVE Immobiliën neemt de taak op zich al deze zaken voor u op te vragen om zo een volledig en onderbouwd dossier samen te stellen.

Restyling voor verkoop

Kleine werken of klusjes die de verkoopbaarheid van uw eigendom in positieve zin beïnvloeden kunnen door GVE Immobiliën worden gecoördineerd om zo uw pand aantrekkelijker te maken naar verkoop toe.

Mooi design van uw grondplan

Zowel voor verkoop als voor verhuur is een actueel plan van de woning steeds een toegevoegde waarde en verhoogd dit de verkoopbaarheid of verhuurbaarheid van de woning. GVE Immobiliën kan u hiervoor een oplossing bieden.

Kwaliteitsvolle foto's

Een eerste goede indruk is een troef bij de publicatie van uw eigendom. Wij hechten veel belang aan de presentatie en bijgevolg de foto’s van uw woning.

Dynamisch team

U wordt dag na dag bijgestaan door de twee zaakvoerders. Onze ervaring en de passie voor het vak staan garant voor een vlotte verkoop of verhuur van uw eigendom. Vertrouwen, beschikbaarheid en persoonlijke aandacht zijn daarbij de belangrijkste sleutelwoorden.

Permanente dossieropvolging

U wordt op regelmatige basis ingelicht over het resultaat van de bezoeken, een mogelijk bod en van andere ontwikkelingen in uw dossier. Eventuele aanpassingen gebeuren steeds in samenspraak met de eigenaar.

Publiciteit op maat

Door voortdurend in te spelen op de behoeften van de markt zorgen wij voor nieuwe marketingimpulsen op maat van uw eigendom. Door het adverteren op diverse vastgoedsites in combinatie met onze opvallende doch stijlvolle publicaties in de geschreven pers bereiken wij de juiste doelgroep voor uw eigendom.

Dé hotspot voor vastgoedprimeurs:IMMOSCOOP - De hotspot voor vastgoedprimeurs
CIBweb - Vlaamse vastgoedmakelaarsBIV - Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars