€ 119.000

Herrebeekstraat, 3471 Kortenaken Hoeleden

Mooie bouwgrond op een terrein van 8 are 32 ca. Het perceel heeft een breedte van 21,25 m en een diepte van 40m. De oriëntatie van de achtergevel is Zuid-West.

Voorschriften bouwgrond:

Algemeen: de voorgevel van het hoofdgebouw dient zicht tussen de 10m en de 12m uit de as van de voorliggende wegverharding te bevinden

Bouwdiepte: Op het gelijkvloers max 15m, de bouwdiepte van een volwaardige bouwlaag op de verdieping wordt beperkt tot 12m

Gabariten: De kroonlijsthoogte ter hoogte van de bouwlijn en gemeten tussen het normaal grondpeil en de bovenzijde van de kroonlijst van het hoofdgebouw bedraagt maximaal 5.6 m. Helling van het dakvlak is maximaal 50°. Gebogen dakvormen zijn toegelaten binnen het voorgeschreven volume.

Materialen: Enkel duurzame materialen zijn toegelaten. Zonnepanelen geplaatst in het dakvlak zijn toegelaten. Schotelatennes, klimaatregelinstallaties ed zijn toegelaten op voorwaarde dat ze niet zichtbaar zijn vanuit de straatkant.  De vormgeving en materialen dienen in harmonie te zijn met deze van de omringende bebouwing.

Gevels: Alle zichtbaar blijvend metselwerk moet afgewerkt worden met identieke materialen als de voorgevel, met uitzondering van wachtgevels.

Daken: Enkel duurzame dakbedekkingen zijn toegelaten.

Carports : Enkel toegelaten in de zijdelingse bouwvrije strook. Het materiaal van de carport is in hout en/of metaal. De maximale breedte van de luifel per perceel is 3m en de maximale hoogte van de luifel is 3m. De carport dient een plat dak te zijn.

Heetf u nog verdere vragen over deze bouwgrond? Mail ons op info@immogve.be of 016 56 56 14.

Financiële aspecten

terreinwoongebied

Ruimtelijke ordening

dagvaarding

bouwvergunning

voorkooprecht

Documenten

Plan Terrein
Stedenbouwkundige voorschriften

Galerij

Dé hotspot voor vastgoedprimeurs:IMMOSCOOP - De hotspot voor vastgoedprimeurs
CIBweb - Vlaamse vastgoedmakelaarsBIV - Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars