€ 950

Grote Markt 11A, 3300 Tienen

Uiterst gunstig gelegen project aan de zuidkant van de Grote Markt te Tienen. Een geheel van smaakvolle gerestaureerde gevels aan straat en binnengebied. De residentie beschikt over een totaal van 3 appartementen, woonhuis, gelijkvloerse winkelruimte en 17 overdekte autostaanplaatsen.

Het woonhuis beschikt op de gelijkvloerse verdieping over een inkomhal met vestiaire, apart toilet, 2 bergings en woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping bevindt zich een nachthal, apart toilet, 2 badkamers en 2 ruime slaapkamers. Bovendien beschikt de woning ook over een tuintje met zuidgericht terras en een tweede privé tuin achter het gebouw van de autostaanplaatsen.

De huurprijs bedraagt 950 EUR/maand + provisie (gemeenschappelijke delen) 20 EUR/maand.

Optioneel: overdekte autostaanplaats voor 75 EUR/maand.

De toegang tot het perceel geschiedt via een smaakvolle stalen gemotoriseerde poort aan de straatzijde, zodat het binnengebied veilig afgeschermd is. Toegang via deze poort wordt verleend via een videofoon vanuit het appartement of woonhuis, of met afstandbediening. De met groen aangeduide zones aan de doorrit zijn afgewerkt met onderhoudsarm groen (mooie grassen). De terrassen zijn afgewerkt met tropisch hardhout (appartementen) of betondallen (woonhuis). De appartementen voldoen aan de geldende EPB-vereisten en zijn erg goed geïsoleerd en geventileerd (systeem C plus). De gemene delen van de appartementen zijn voorzien van een rookdetectieinstallatie, noodverlichting en -signalisatie. De appartementen zijn met mooie, smaakvolle maar tevens onderhoudsvriendelijke materialen afgewerkt: keramische plankenvloer in de appartementen, meerlagenparket in het woonhuis, combinatie van grijs en wit tegelwerk in badkamers. De appartementen worden verwarmd met zuinige hogerendements gaswandketels met warmwateraanmaak en verzekeren een aangenaam thermisch comfort. In de badkamers is de badkuip voorzien van douchescherm en zone om douche te nemen (platte bodem), er is tevens een handdoekdroger aanwezig in badkamer. De sanitaire toestellen zijn sober, degelijk en smaakvol gekozen. De toegangsdeuren tot de wooneenheden zijn solide en extra versterkt. Door de gunstige oriëntatie en vele ramen, zijn de woongelegenheden erg licht en zonnig.

De residentie beschikt over de beste ligging van Tienen. E40, winkels, scholen, restaurants, openbaar vervoer, station, etc op wandelafstand.

Interesse? Mail naar laurens@immogve.be of bel naar 0496 07 89 48.

Beschrijving

toiletten2
woonkamer22 m²
eetkamer11 m²
keukenvolledig geïnstalleerd ,

slaapkamer 122 m²
slaapkamer 218 m²
elektriciteitskeuringja, conform
water

gas

videofoon

dubbele beglazing

thermische onderbreking
verwarminggas cv , individueel
elektriciteit

verdiepingen2
bebouwde oppervlakte80 m²
terras1
terras 1zuid , 12 m²
O-peilniet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
buurtcentraal , stadskern
omgeving - autostrade

omgeving - winkels

omgeving - scholen

omgeving - openbaar vervoer

omgeving - sportcentrum

Galerij

Dé hotspot voor vastgoedprimeurs:IMMOSCOOP - De hotspot voor vastgoedprimeurs
CIBweb - Vlaamse vastgoedmakelaarsBIV - Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars