€ 229.000

Abelenhof 5, 3300 Tienen

Nieuwbouwappartement met o.a. een bewoonbare oppervlakte van 94 m², twee slaapkamers en twee ruime terrassen! Wij bieden ook nog andere appartementen aan in Residentie Pit, contacteer ons voor meer info.

Het appartement bestaat uit een nachthal, ruime berging, twee slaapkamers, badkamer, ruime woonkamer met open keuken en maar liefst twee terrassen! U heeft eveneens de mogelijkheid om een autostaanplaats in het gebouw aan te kopen.

Het betreft een nieuwbouwappartement die voldoet aan de recente norm van de EPB-regelgeving. Appartement onder btw-stelsel 21 %.

Het appartement beschikt over een verkeerstechnische topligging! E40, Tienen centrum, verbindingen naar omliggende steden, scholen, winkels, restaurants, openbaar vervoer, etc op een boogscheut! 

Het majestueuze Pit gebouw vormt met zijn elegante en functionele architectuur het stralende middelpunt van het nieuwe Anemoon woonproject. Het gebouw ligt heerlijk rustig tussen grasvelden, schaduwrijke bomengroepjes en een nagelnieuwe atletiekpiste.
U geniet hier van een prettige en gezonde woonomgeving die uitnodigt tot hartelijke contacten met de andere bewoners. Aan de westkant hebt u bovendien het Vianderdomein als buur – een mooi wandelpark van 8 ha met een speeltuin, een minigolfterrein, een dierenpark en meerdere visvijvers.
Het centrum van Tienen? Dat is slechts vijf minuutjes met de bus van uw woning. Of u neemt de fiets: die kunt u immers veilig parkeren in de ondergrondse stelplaats, naast uw auto.

In het Pit-gebouw is het heerlijk wonen voor 94 gezinnen. Toch behoudt u maximale privacy. Zo telt het gebouw maar liefst zes inkomhallen die telkens slechts vier verdiepingen bedienen met een aparte lift. Zo heeft u maximaal 2 buren per verdiep. U komt dus alleen vertrouwde gezichten tegen in de gang.
Bovendien parkeert u uw wagen én uw fiets veilig onder de grond. Rond uw woning dus geen drukke en onveilige straat, maar een gezellig en mooi verlicht park.

Interesse? Contacteer ons!

Beschrijving

toiletten1
woonkamer41 m²
bestemming gebouwprivé - eengezins
keuken

volledig geïnstalleerd
slaapkamer 112 m²
slaapkamer 28 m²
badkamer(s)6 m²
elektriciteitskeuringja, conform
water

gas

videofoon

liftpersonenlift ,

dubbele beglazing

thermische onderbreking
schrijnwerkerijaluminium
verwarminggas cv , individueel
riolering

elektriciteit

bouwjaar2018
bebouwde oppervlakte94,1 m²
voorzieningen gehand.

terras2
terras 122,4 m², zuidwesten
parking binnen

parking buiten

toegangscontrole

bodemattest

buurtrustig , landelijk
omgeving - autostrade

omgeving - winkels

omgeving - scholen

omgeving - openbaar vervoer

omgeving - sportcentrum

Ruimtelijke ordening

dagvaarding

bouwvergunning

voorkooprecht

verkavelingvergunning

Galerij

Dé hotspot voor vastgoedprimeurs:IMMOSCOOP - De hotspot voor vastgoedprimeurs
CIBweb - Vlaamse vastgoedmakelaarsBIV - Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars