€ 215.000

Service flat met één slaapkamer gelegen in residentie Ter Korbeke in Korbeek-Lo (Bierbeek). Ter Korbeke is een prachtig gelegen serviceresidentie in Korbeek-Lo, voor senioren die in alle comfort, veiligheid en vrijheid willen leven en genieten, terwijl allerlei diensten en hulp binnen bereik zijn. Zowel mogelijkheden als investering of voor eigen bewoning.

Standingvol wonen in een park residentie: De residentie ligt in een prachtig privé-park van twee hectaren met vijvers, zithoekjes en wandelpaden die 's avonds sprookjesachtig verlicht worden.De sfeervolle gebouwen zijn van een tijdloze schoonheid en worden gekarakteriseerd door veel lichtinval, natuurlijke materialen, speelse en ronde vormen en integratie van de natuur. In de winter kunt u genieten van de weelderige plantengroei in de exotische binnentuin. Jonge bezoekertjes zullen ongetwijfeld veel plezier beleven in het speeltuintje en het dierenpark.

Indeling appartement met 1 slaapkamer :
De appartementen bestaan uit een hal met vestiaireruimte, ingerichte keuken, badkamer, bergplaats, één slaapkamers en een ruime woonkamer met terras, van waaruit u een direct uitzicht hebt op het park. Aansluiting voor videofoon, telefoon, fax en tv zijn aanwezig. De verwarming is individueel regelbaar, de grote panorama-vensters zijn van dubbele isolerende beglazing en muren en vloeren zijn geluidsisolerend.

Service op maat:
Bewoners genieten van een exclusieve service op maat en allerhande faciliteiten (kapper/schoonheidssalon, fitnessruimte, huishouden, film, muziek, meditatie). Daguitstappen en andere ontspanningsactiviteiten worden aangeboden.Medische en persoonlijke verzorging is steeds mogelijk in uw eigen appartement, door personeel dat 24u per dag aanwezig is.

Wenst u een bezoek aan deze serviceflat? Voor meer informatie mail naar info@immogve.be of bel 016 56 56 14.

Beschrijving

toiletten1
bestemming gebouwprivé - eengezins
keuken

5 m²
slaapkamer 112,76 m²
badkamer(s)6 m²
EPC260 Kwh/m²
elektriciteitskeuringja, conform
water

gas

dubbele beglazing

verwarminggas cv
riolering

telefoonbekabeling

elektriciteit

bouwjaar1991
voorzieningen gehand.

terras1
O-peilniet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
buurtresidentiële wijk , rustig
omgeving - autostrade

omgeving - winkels

omgeving - scholen

omgeving - openbaar vervoer

omgeving - sportcentrum

Ligging

Financiële aspecten

terreinwoongebied

Ruimtelijke ordening

dagvaarding

bouwvergunning

voorkooprecht

verkavelingvergunning

Galerij

Dé hotspot voor vastgoedprimeurs:IMMOSCOOP - De hotspot voor vastgoedprimeurs
CIBweb - Vlaamse vastgoedmakelaarsBIV - Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars