€ 1.375

Industriepark 6, 3300 Tienen

Uw kantoor, bedrijf of praktijk vestigen in het gebouw Food Port in Tienen? De verschillende units hebben een oppervlakte van elk 125 m². Er is ook de mogelijkheid om meerdere units te huren. De units zijn casco afgewerkt en kunnen in samenspraak afgewerkt worden.

Food Port

De Food Port biedt een moderne infrastructuur voor bedrijven waar deze,  kantoor-, labo- en/of productieruimte kunnen huren. 
Door het aanbod van ondersteunende basisdiensten kunnen startende ondernemers zich volledig focussen op hun bedrijfsactiviteit. 

Infrastructuur:

De units in de Food Port zijn 125 m² groot. Er is de mogelijkheid om één of meerdere units te huren. De units zijn casco afgewerkt. In overleg met de Food Port wordt de verdere afwerking volgens de wensen van de huurder uitgevoerd. De vergaderruimtes staan ter beschikking van de huurders.

Ondernemend Tienen:​

De Food Port is the place to be voor ondernemend Tienen. Zowel VOKA regio Tienen als de Businessclub Regio Tienen organiseren hier tal van hun activiteiten.Voor meer inlichtingen neem gerust contact op met Christophe Ombelet op 0478 61 54 99 of mail naar Christophe@immogve.be

Beschrijving

xy coordinaten4,9598886 , 50,8067236

Galerij

Dé hotspot voor vastgoedprimeurs:IMMOSCOOP - De hotspot voor vastgoedprimeurs
CIBweb - Vlaamse vastgoedmakelaarsBIV - Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars