Residentie Corbie

Kerkstraat - Dorpstraat, 3060 Bertem

ALLE APPARTEMENTEN VERKOCHT!!

Residentie Corbie is een project gelegen in het hartje van de gemeente Bertem bestaande uit 19 appartementen en 7 penthouses. Alle appartementen hebben een mooie tuin of terras.
Nog twee 1 slaapkamer appartementen zijn beschikbaar!.
 

Het nieuwbouwproject Residentie Corbie is een prestigieus project gelegen aan de kruising van de Kerkstraat en de Dorpstraat in hartje Bertem. Aan de zuidkant van het gebouw vindt u de Romaanse Sint-Pieterskerk. Aan de noordzijde situeert zich het gemeenteplein van Bertem.

Residentie Corbie bevindt zich dus pal in het charmante centrum van Bertem of beter gezegd dit project is het centrum van Bertem.

Comfortabel en modern wonen 

Residentie Corbie is een nieuwbouwproject, gelegen in het centrum van Bertem. Het project bestaat uit 26 wooneenheden, waarvan 19 appartementen en 7 penthouses. Alle appartementen zullen over een ruim(e) terras of tuin beschikken. Het interieur biedt de bewoners al het gewenste hedendaagse comfort en alles zal onberispelijk afgewerkt zijn. De grootte van de appartementen varieert van wooneenheden met één slaapkamer (57m²) tot ruime 3 slaapkamer appartementen van 111 m². Parkeren is mogelijk in een van de 26 ondergrondse parkeerplaatsen en elk appartement beschikt over een berging voor onder andere een fiets. In Residentie Corbie is het aangenaam en gezellig wonen met een maximum aan privacy.

Voor meer inlichtingen kan u terecht op de website www.residentiecorbie.be of contacteer ons kantoor op 016 56 56 14 of mail naar info@immogve.be 

Overzicht

Verdieping 2

App 2.06 (verkocht)
70 m²
Dé hotspot voor vastgoedprimeurs:IMMOSCOOP - De hotspot voor vastgoedprimeurs
CIBweb - Vlaamse vastgoedmakelaarsBIV - Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars